Friday, December 4

Hari Ketiga Bandung

Tentatif :
· Check out Hotel
· Pasar Baru
· Oleh-oleh Bandung (cake Lapis, Brownies, Kartika Sari and Amanda)
· Berlepas di airport Bandung

Assalammualaikum,

Hari last nie memang terkejor-kejor la kitorang sebab naik kapal terbang dalam pukul 11.00++ pagi kut. Tak bape ingat dah. Jadi awal pagi kitorg dah get ready checkout hotel dan terus ke Pasar Baru. Macam2 aksi kitorang nak habiskan duit yg mana ada. Ade group belah sana ade group belah sini. Fiena dan suami mencari baju kelawar bandung dalam 10 helai, lepas tue terus pegi beli t-shirt dan fridge magnet. Memang semput memasing. hihihi

Kemudian, bertolak ke Kartika Sari kitorang berlari dalam tue sebab nak cepat nyaris lah dah survey apa yang nak beli. Sekotak besor jga lah fiena beli dan bawak naik kapal terbang. Sila lah bawak kek anda naik ke dalam kapal terbang kalo letak sekali dgn beg korang tue.. alamatnya hancurlah kek korang tu. ^_^


Nota :
Kitorang kena tipu juga lah beli kain dkt Sir Chinta. Nyaris lah fiena beli sepasang je. Sebelum masuk kedai tue dia cakap hati2 membeli sebab ramai kena tipu jual kain xsampai 2 meter. Kitorang nie dah beli masa hari pertama tue banyak jugalah..berderau darah dengor..masa tue tawakal je lah. rupanya kain yg kitorang beli OK. Beli dkt Sir Chinta nie dorang pakai ela. So kena hati-hati.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...