Wednesday, October 28

Hari Pertama Bandung

Salam,

Segala perancangan jadual yang asal telah diubah oleh Pak Supir. Memang sampai pagi tapi enggak sempat sampe ke Kawah Putih.

Tentatif :
· Tiba di airport Bandung
· Makan tengahari
· Check In Hotel
· Pasar Baru
· Rumah Sulam
· Makan Malam

Memang betul orang cakap ini Bandung ini syurga wanita.. hahaha. Opss jangan belanja lebih sebab fiena sudah buat jadual apa yang nak beli - anggaran harga. 


Dah hancur kertas perbelanjaan masa disana. Fiena buat macam nie supaya duit nie fiena beli yang fiena nak so dpt mengawal nafsu membeli nie.. hihihi. So, beli yang utama dulu, ade lebih kita enjoy shopping lg. Gunalah slogan "belanja secara berhemah"

Muka semua kusam sbb sampai awal pagi terus shopping..hihi
Belanja pada hari pertama di Pasar Baru dan Rumah Sulam. Sangat meriah dan letih. Penat ooo memilih kain nie.. (corak, meterial, warna). Ini semua bkn fiena punya adalah bagi hadiah untuk mak, mak mentua dan pak mentua.

Fiena memang fokus nak beli kain cotton. Kain Sulam beli sikit je.

Untuk makan malam kami dibawa ke Restoran Padang. Masa nie lauk kongsi-kongsi risau takut mahal. Memang lawak gile masa nie. Bila bayar masa makan untuk 7 orang tak sampai RM30. Terkejut masa nie. wow.. satu kepala dalam RM5. Ok lah kan. Alhamdulillah kenyang.

Lupa nak cakap fiena bermalam di Hotel Hyper INN
Gudnite.. ZZzzzZZzz

Check DISINI persediaan Bandung

2 comments:

cik mah said...

Wahhh...share lagi...cik mah pln nk g next year..

Fiena Shahairi said...

Insyaallah cik mah.. Banyak lagi nk kongsi tggu next entry ye. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...