Tuesday, June 4

Tarikh Penting dan Bermakna Cik Fiena

01/12/2010 - Percintaan

alamak gambar kat dalam external.. esok le update gambar ye! ehehhee

28/10/2012 - Pertunangan


24 Mei 2013/ 14 Rejab 1434

Majlis Pernikahan Cik fiena dengan Hubby di Masjid Ulu Kenas 
Dengan sekali lafaz cik fiena telah sah menjadi Isteri Mohd Edzuan..alhamdulillah!
cik fiena tanya macammana boleh dapat 1 lafaz tue? die cakap masa nak akad tue die sungguh tenang dan tenteram je jiwanya.. 
"mesti korang pelik kenapa cik fiena tanya hubby? sbb cik fiena dah ckp kat hubby tak kesah lah berapa kali akad pon.. jgn gopoh... ckp dgn lancar ngn jelas.. jgn dikejarkan satu lafaz.. sbb byk lafaz pon xpe... dapat pahala... okeh ape.."

ape2 pon alhamdulillah... kami sama-sama sebak selesai pernikahan.. segala kami harungi sebelum bertunang selepas bertunang... akhirnya kami bersatu.. =)


25 Mei 2013/ 15 Rejab 1434

Majlis Persandingan di rumah cik fiena... memang sedih tapi redho ape yang berlaku... baju yang ku inginkan tak dapat.. dan ditukarkan pakai baju warna lain - cume terkilan my hubby teringin sanding pakai baju style KOT... alhamdulillah semuanya sudah selesai.. 
~ketika ini selesema sudah menyerang


26 Mei 2013/ 16 Rejab 1434

Majlis di sebelah lelaki.. sanding sekali dengan kakak my hubby... just simple =)
~Demam+batuk+ selesema ketika ini.. hihihi nyaris masa sanding dapat bertahan.. habis majlis memang tersadai dkt katil.. mau makan obat!


Alhamdulillah semua dah seatle! thanks yang beri tips kepada cik fiena bagi menjalani tugas seorang isteri yang bertanggungjawab.. insyaallah doakan cik fiena ye kekal ke akhir hayat anak cucu cicit... semua... hihihi... amin!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...