Monday, June 17

Penjual Mask Daiso

Salam,

Hai sekarang fiena jual mask daiso nie.. ramai dah jual now baru fiena nak jual.. yelah sblm jual mstilah cuba2 dulu kat mukakan... kang abis muka customer..

Nak dijadikan cerita my bro ckp acik asl muka ko dah gelap!!! - alamak... dah nak kahwein muka makin gelap dengan bintik hitam penuh kat muka... aduii ape nak dibuat... so mase pi kl fiena beli 2 botol ok... test kt muka... then mmmg fiena suka sgt.. bintik hitam dah tiada!! muka makin cerah... so mmg fiena xnyesal pakai siap promot kt adik beradik ngn mak... "sekarang dorg siap suhh beli lagi..."

Now mother in law dah try.. die cakap nanti beli lagi... best pakai... so fiena happy dgr komen dorg coz fiena yg rekemenkan... sape yang tak happy bila dorg happy ngn produk nie... =)

***Memang best sebab dia tarik fiena punya whitehead dengan blackhead..Dengan bulu2 kat muka ni dia tarik tau..Rasa bersih jer muka lepas tu..Sso tak yah facial kat kedai, dok picit sane picit sini... sakit kut...  =)


cara pakai :
1- basuh muka dgn air suam
2- then pakai mask ikut mcm gmbr comel tertera dibotol tue? pakai tebal2 sikit
3- bila kering tarik dari bawah ke atas
4- selepas tu pakai toner 
*makluman pakai 2x seminggu (tapi fiena pakai 3x seminggu..hihihi)


inilah rupanya... 1 botol boleh pakai sampai 10x
lelaki + perempuan boleh guna ok.

RM15 termasuk postage

kalo mau order just pm fiena okeh...
0134414915

gambar sebelum kahwein... tak edit ok..
bintik hitam/bintik putih sudah tiada
^_^

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...