Thursday, May 16

Temuduga SPA 17.05.13

Hai semua,

Panggilan dari jawatan juruteknik perancang bandar datang kembali pada waktu yang kurang seusai rasenya.. sebab tengah sibuk uruskan hal kahwein.. lagi 6 hari je nie... adehhh...

tetapi bila pikir2 balik.. haruslah ku pegi! dah tunggu hampir sekian lama dapat panggilan temuduga dari SPA.. tapi fiena dah letak syarat sebelum pegi kene siapkan barang doorgift dulu... setelah menempek2 reben sticker...& berkat kesabaran mata fiena nie... siap semalam...! alhamdulillah...mekasih ngn kawanku hajar menolong juga... die pun dapat interview yang sama ngn fiena... =)

ok. stop!

pada kali ini, rase malas nak prepare untuk interview tak taw lah kenapa... mungkin macam2 ade kat kepala nie... dah lah berdebar utk persiapan majlis.. sekarang semakin bertambah debaran... dgn interview...

persiapan kali ini biase2 je.. macam biasalah baca ape yang patut.. kalo tak dulu.. 2 3 hari duk ngadap nota.. kali nie macam buat keja last minit je... huhuhuhu....  harap2 semuanya dipermudahkan esok!

- Interview di jabatan pelajaran negeri perak.. nyaris dekat ngn opis je... =)

1 comment:

cik hani said...

gud luck..

kite ada exam pembantu juruaudit kat Shah Alam..

Sama2 la kite berjuang ye..

Aminn..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...