Monday, May 13

Button Badge bajet dah siap!

Salam,

Excited dalam beberapa minggu nie berbalas email untuk mendapatkan design yang memuaskan hati... akhirnya.. sudah dapat ditangan saya... =)


baru bayar hari jumaat.. hari nie dah sampai....
terkejut jugak.. sebab abang yang buat tue cakap hampir siap je...
tak sangka memang dah siap

cik fiena bagi contoh design yang fiena nak.. then die tolong designkan...
okeh tak?

pada fiena berbaloi lah sebab harga button badge murah. sekeping rm 1.30
so fiena order 55 pcs +postage
total RM77
so memang mengikut anggaran cik fiena nak.. 
cari banyak pcs b.badge dibawah rm 100..
alhamdulillah siap!

sape nak order leh pm kat abang nie.. confirm puas hati...
jbsbcreative@gmail.com

dah boleh cut 1 benda.. yeay!
^_^

nota kaki : fiena dah survey rate button badge dalam rm 2.50-rm 3.00 perpcs.. so carilah yang berbaloi.. ikut citarasa korang ok =)

2 comments:

orked violet @ SYA said...

cantek jugak ek. RN1.30 as min order ker?? kLW nk order let's say 20-30 pcs je pon boleh ker??

Fiena Shahairi said...

rasenya tak ade min order... =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...