Thursday, April 25

Ape Keje SAYA

Salam

Hai semua asyik celoteh psl kahwein je kan skrg...

Harini mcm nak citer kerja cik fiena...
Cik fiena kerja sebagai Juruteknik Perancang Bandar J17 
Skop tugas lebih bukan memang lebih kepada GIS ; sistem maklumat geografi..
Nak Tahu selanjutnya ; buka website opis cik fiena... ehehhee...

Dibawah salah satu perisian yang digunakan ; 
salah satunya kemaskini data


macamnielah kerja yang perlu dilakukan setiap hari.... amacam..ehehhe
perlu menumpukan sepenuh perhatian sampai mata naik juling... wing!

"so..cik fiena memang ambik masa nak update blog.. adehh kalo memang banyak keje..itu je sebenarnya nak mention.. ehhehehehe..."

K. daa! tq dengar celoteh cik fiena... ^_^

Tuesday, April 23

Siap - Sedang - Tak Siap =)


Salam.. sudah lama mahu update... tapi byk pulak halnya..  semakin byk perubahan dalam pelan asal.. xpelah janji siap drpd jadual yang dah dibuat.. ehehehe =)

Pertama, kad kahwein dah print dan dah potong.. dah siap dah termasuk yg photostat..
total : RM55
*print free
*kertas beli kt popular
*guna tenaga ye potong


Kedua, sekarang menampal sticker TQ... pada penutup tupperware plastik.. sebanyak 1100pcs..
untuk doorgift.. reben bunga tak lekat lagi.. buat sticker dulu....
*sticker free
*print Free
*guna tenaga sdn bhd... ehehehe


Ketiga, bantal, toto, sarung bantal utk sedare mare/kawan2 dah beli.. (siap tulis nama lagi hak siapa...) sebab 2 kali akak cik fiena kahwein ade je bantal hilang.. sni hilang.. bukan nak berkira... tapi keluarga cik fiena pon susah.. dok kumpul duit beli... tgk2 dah xde.. faham2 je lah... =)

alamak;
*selimut xbeli lagi
*kipas perlu ditambah total (2)

Keempat,  xsiap lagi gift utk sape t/tgn guestbook..uhuhu...
adeh kene cari org tambahan tolong nie.... 
ehehhee..

K.BYE

Monday, April 8

Perubahan berkali2..STOP!

Salam, 

Hai... cik fiena dah tak tahu berape kali dok ubah2 baju belah lelaki nie... sbb baju biru belah lelaki nie heavy teramat... then xde saiz cik fiena.. then pegi suri idaman station 18... seronok sgt.. sbb kalo korang naik je.. 1 floor semua baju pengantin.. byk pilihan berbanding cik fiena pg byk butik yg cik fiena pg... cantik sgt.. then cik fiena dapat sewa baju rm 430 full aksesori... ehehehhehee =) BAJU BARU.. so cik fiena pilih warna pink belacan... okeh ke ngn badan cik fiena nie... tunggu dgn lihat je lah.... =)

~ape yang jadi.... merah (belah kakak FH)+pink belacan (belah FH) cantikkah gabungannya..? 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...