Tuesday, February 5

WG : Diy Booth & W.G.book Sepupu


Hai,

Cik fiena ditugaskan menyiapkan wedding guestbook! Wah entry sebelum ni : click sini
Bg nak memeriahkan lg.. cik fiena bt props utk kengkawan sepupu utk bergambar… kali cik fiena buat kecik je dgn menggunakan kertas warna, batang ice-cream, lidi dan gam tembak… ehehhehee… 

untuk wedding die pada 3.2.2013 : click sini



print guna mesin fotostat opis... 
tukar font yang cik fiena suka... ehehehe

cik hajar & cik anis jadi model.. xsiap lagi.. batang ice-cream tak beli lagi waktu nie..

projek deco2'
frame beli dkt daiso harga rm 5
sticker W.G.book  daiso jugak
lilin dgn love kedai rm 5.. xingt nama kedainya
so boleh pakai balik utk booth wedding g.book cik fiena nanti... insyaallah

props prints ats kertas A4 shj. xsiap lagi....last minute siapkan!
esok pagi nak deco dah!

akhirnya done! abaikan bakul2 kt belakang tue... diroang tak ubah lagi..
ehehehee... bunga tue bunga tipu taw.. milik mak sedare sepupu cik fiena...
die bagi pinjam... atas pertolongan sepupu cik fiena sorang lg... membawa cik fiena ke hulur ke hilir.. cari barang...

"sepupu cik fiena suka, katenya cantik!"

alhamdulillah! first time buat nie.. =)

cik fiena and cik jija, sepupu yang membawa ke hulu ke hilir.. ehehehe...
i'm single! -lagi 3 bulan 23 hari.. ehehhehe

*my FH geleng2 tgk die punya tunang nie.. bergambar sane sini... guna props..
nak buat mcm ne kan... excited mase tue.. ehehehhe =)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...