Wednesday, February 27

Ohhh...kene laju2 nie....!

Salam..

Sudah lame tak update.. sangat bz dengan kerja dan bisnes Ibu Rumpai Laut.. siang bekerja.. malam pegi pejabat pos.. pos barang customer... setakat ini alhamdulillah.. amin...

step malam tadi pegi beli kain utk nikah lagi berape bulan je nie... cik fiena boleh pulak relax2.. ingt benda memain ke! (marah diri sendiri nie) hadui... *dengan pertolongan sepupu saya...(EJA) yang tak tahu sangat ragam kain nie... dapatlah beli sepasang kain L+P dekat nagoya! larik tema lagik! 

ikut kan nk peach biru tapi sepupu cik fiena cakap... "ang jgn ikut ang ja.. ang kene tgk kulit tunang ang jugak..!" hamcik ko fiena sebijik dia bagi...waaa! jadi akhirnya kami memilih krim gold.. tapi kain dia xsempat nak ambik gambor sebab sepupu cik fiena yang buat baju pernikahan kami.. hope okeh.. tak de masalah.. 

**Lepas balik makan2 stemboat di restoran anitas dekat area station 18... 

menu

bergambar tunggu makanan... encik tunang jadi tukang ambik gambor.. ehehhehee

excited!

rambang mata.... nak makan! nak makan!

inilah die sepupu cik fiena.. eja...
sanggup menolong bawak ke hulu ke hilir.. cik fiena kan xdak keta...

*alhamdulillah semua kekenyangan dgn hati gembira.. alhamdulillah..
seatle 1 bab! kain dah beli!
opsss! harga stemboat.. 3-4 orang RM 38.00

OK.BYe!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...