Wednesday, January 30

Pelamin dah booking!

Hai,

Lama tak update.. sowi sgt buzy sgt2... ok stop! cik fiena dah booking pakej pelamin mengikut bajet yang ade.. mesti kene survey ikut bajet yang ade... FH& kakak FH pon ambik kat butik yang same.. sbb charge pengangkutan murah RM70 dari kuala kangsar ke station 18.. taw.. sebelum nie cik fiena survey charge kebanyakan 200-350 taw.. alhamdulillah...

keseluruhan = pakej yang kami ambik RM 2870

baju 3 pasang
mekap 1x
aksesori 
pelamin belah perempuan
pelamin belah lelaki utk 2 orang pasangan
percuma ape? xpasti nanti nak bodek akak butik tue.. die baik n ok... =)


detail = belah cik fiena


ini contoh pelamin frame cik fiena ambik... cik fiena ambik paling besar.. 
(kan ade 3 panel cik fiena ambik 1 panel yang tgh tue)
sepasang baju 
1x makeup
aksesori
RM 1400
(tapikan nk deco pelamin yang mane yeah.. yang ini pelamin rose.. ke nak bunga terjuntai2.. ade cadangan tak?)

detail = belah FH & kakak FH

ini contoh pelamin belah FH.. dalam gambar 4 tiang tetapi pakej yang ambik 6 tiang untuk 2 pasangan pengantin.
2 pasang baju 
aksesori
+charge pengangkutan
RM 1470

wah agak2 okeh tak? 

sekarang tugas cik fiena lagi cari jurumekap for nikah cik fiena dan jurumekap belah lelaki.. urmmm...

for nikah cik fiena ambik kawan cik fiena yang  baru menceburkan diri mekap2 nieh.. untuk nikah rm 100 (harga kawan2 asal rm 150) okeh x?

model ana kawan cik fiena juga.. =) 
contoh gambar pertama

contoh gambar kedua

jurumekap belah lelaki xdpt lagi.. sebab nanti mekap di rumah penanggah je.. uhuhuhu.. searching lagi....

ok.
(panjang entry kali ni)

6 comments:

orked violet @ SYA said...

whoaaa..murah nye transport charge!

Sya still m'survey nih! huhu

Fiena Shahairi said...

lah yeke.. semoga semuanya dipermudahkan ye... cik fiena pon survey dah lebih 10 tempat.. survey online+pegi butik =)

Diyana said...

murah sgt.. b'baloi~
hehe

MiYOKO SuKi said...

murah nye...sgt2 berbaloi...

Princess Feyqa said...

wah byk dh prepare ye bagus2 :) fyqa pkai wedding planner sbb xnk pening2 huhu

Fiena Shahairi said...

fyqa.... ehehhee... pening sgt

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...