Tuesday, January 8

Kain Persalinan

As' Salam

Kain persalinan untuk bukak hadiah adalah wajib dalam keluarga cik fiena... pada waktu malam.. tapi kain tersebut buat simple je.. buat baju kurung moden... tapi yang pasti lari dari warna asal... ehehhee... 


kain satin hijau nie beli dekat Kamdar pada bulan 11/12
L+P = RM 71.30
(colour pilihan hijau+lace pink)

kain satin purple beli di Riamonda pada bulan 01/13
L+P = RM 110.50
(colour pilihan purple+lace hijau apple)

kain tak update lagi kain nikahhh..
warna peach.. kali nie nak try beli dekat nagoya lak... wahhh..
macam juri kain mana lagi best lak...
(colour pilihan peach+biru)

waaa.. nak cari kat mane lace murah2 nie.. 
yang taw syarikat reben kat jalan TAR tue je... urmm

3 comments:

cik mah said...

wow..ade kain ek...wajib pulak tu..cik mah ade mjlis buka hadiah..tp xla wajib....

Fiena Shahairi said...

ehehhee... wajib je... ehehhee.. tapi nak tukar kepada petang je rase.. potong kek so mlm leh rehat kan...

orked violet @ SYA said...

whoaaa...ye ker??best nye! mesti meriah nnti..! =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...