Wednesday, January 30

Idea : Pilihan Warna 2

Hai..

Wedding theme tukar! itu je nak cakap boleh? ehehhehe.. nyarislah cik fiena nie xkesah.. janji elok dipakai, mudah dan tak suka tertekan sgt.. yelah sesetengah nak jugak colour diorang nakkan... so dah update dekat slidebar dalam blog ok.

ini tema yang dulu...

sekarang?

*pihak perempuan

tema pink+purple
walaupon dah biase sgt tema nye.. xpelah... sbb suka purple..

*pihak lelaki 

tema merah kakak FH.. jadi nak balancekan colour pakai grey okeh x? ingt nak biru..
tapi ade ke FH suruh pakai merah jugak same colour dgn akak die... eee... mentah2 cik fiena ckp TAK NAK!
tema baju mak die merah putih.
klo suruh pon TAK NAK!
urm so ok tak? grey utk badan berisi nie?

ok.

1 comment:

Princess Feyqa said...

purple pink chantek! warna tema bertunangan fyqa nanti hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...