Monday, January 7

Butik Pengantin Pilihan KU

As' Salam

Dari minggu ke minggu cik fiena survey pakej kahwin...sebab pakej cik fiena nie pakej jimat. ikut kpd kemampuan... cik fiena tak macam artis banyak penaja... ehehhee....

Perkara yang ambil kira?

-Harga Pakej
-Ikut Semasa/ Trend
-Baju yang sesuai? 
-Servis Butik?

Jumpa harga okeh.. pelamin kain je.. kalo nak panel pon.. panel yang biase je..  tapi baju cantik.. kadang2 bengang jumpa brindal kira2 harga satu2.. buat lah pakej terus... kan senang...

Semalam pegi Kunang2 Boutique.. dengan akak cik fiena.. die pon cakap ok... last saya membuat keputudan pilih butik ini.. tak larat nak pikir cho! =)

ambik pakej 1800.. tapi mgkin akan jadi 2000 sebab mintak panel besar..  tema? dah makin lari.. xpelah asalkan okeh..

ini pelamin pakej 1800.. okehlah berbanding jumpa sebelum nie... 2000 tapi pelamin kain...urmm

cik fiena mintak panel yang ini.. kena tambah duit sikit...
design nak tukar tapi tak tahu lagi mcm mane... ingt nak rimbun2 dgn bunga...

Ok. Bye


5 comments:

fatehamohamed said...

1800 sekali dgn baju eyh..murah!

Fiena Shahairi said...

yup cik fateha.. =)

Pakej PERKAHWINAN D (RM 1, 800.00)
2 Pasang Baju Lace @ Songket
1 Baju Nikah @ Baju Malam
2 x Makeup
Pelamin
2 Roll Gambar
Aksesori L&P
Hiasan Bilik Tidur Pengantin
(Percuma Pintu Gerbang)

orked violet @ SYA said...

wahhhhh..murah nye!!!!

sgt berbaLoi! Sya kawen kt dewan. peLamin jek da bpe..iskk2.. =(

alyn said...

Murah nye dear ! Huhuhu alyn xtau la nak cr vendor mana kat kedah ni :( paling pening sekali perihal vendor la

La dOLcE mEa_nAtt said...

sgt muuuuuuurrrraaaaahhhhhhh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...