Thursday, December 20

WP : Barang Hantaran 1

Salam..

Semalam pegi sogo cari beg tangan untuk hantaran... rambang mata nak yang mana 1.. semua nak boleh.. cik fiena round  semua beg yang ade promosi dari jenama yang terkenal sampai jenama yang tak kenal hihihi... rate semua dalam RM 100 ke atas.. ade yang murah.. tapi tak terkenan di hati.. semua beg minat... 

1 beg tangan dan 1 tali pinggang+dompet

tapi bila dah dekat 5-6 kali pusing, terus mood xde... aduii... xtahu yg mane satu.. sampai mr.tunang pon dah merungut.. lagilah xde hati dah... bila dah suka.. mr.tunang ckp zip besar lah.. beg mcm orang tualah.. tak besar sangat ke? adess... last2 malas sangat nak pilih ambik je jenama BUM.. warna orange.. kelass ko... ambik... (saya dgn mr.tunang ambik jenama yang same je..) 

::: bagi cik fiena jgn pikir jenama sangatlah.. tengok sasaran kita nak rate bape? yelah cik fiena kan pakej eko. ehehhee.. kene simpan duit utk lepas wedding... uhuhuhu... :::

ini cik fiena beli polisterin hantaran utk tapak supaya tak tenggelam nanti 
bila letak pinggan nanti..

so nampak sekata je nanti.. =)

cik fiena beli dekat VRC Ipoh.. beli 10pcs/ RM 2 = RM 20
dapat discount 10% = RM 18

lepas nie nak DIY bunga paper crepe lak.. dan beli pinggan.. utk persiapan hantaran.

*contoh hantaran guna paper crepe.. click sini

3 comments:

cik mah said...

itulah kan..klau dah bnyak pilihan masalah jugakan..hehehe...xpe2..dah dapat pun..hepynyer....murahnyer polisterin...

just azura! said...

hai cik fiena. thanks link kan blog saya kat sini.. :)

eintan nurfuzie said...

smoga majlis berjalan lancar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...