Friday, December 7

Kecewa

Salam..

Sudah lama tak update blog nie.. terlampau bz.. semalam baru lepas temuduga utk jawatan tetap.. yelah cik fiena nie keje kontrak 2 tahun.. sedihh ooo



penemuduga itu pengerusi ahli suruhanjaya spa perak..

die cakap okehlah umo muda lagi.. gaji kontrak pon dah best.. xpelah nanti sie tanya pengarah (unit cik fiena nie) lepas ke tak awak nie? urmmm.. kalo awak tinggalkan ofis kini tidakkan dasar kerajaan mahukan unit cik fiena kini mencapai sasaran dikehendaki...? uhuhuhu... sangat sedih... xpelah tiada rezeki kut... kejelah kontrak nie harap bersambung lagi kontrak nie.

-ini baru cik fiena belum lagi kawan 1 opis yg mohon jaw. yg same... semua keluar ngn muka sedih2.. nak jawatan tetap pon pyh kan.. nasebbb badan

itu yg pertama.. yang kedua bonus akhir tahun dapat sikit je... nak kawen nie.. jenuh lah nak sekat makan nak shopping bagai... uhuhuhuhu... yelah ikut ikut bilangan keje 1 tahun.. sedih.. baru keje kan... sabarrr ye cik fiena

-kene cari part time keje lepas nie....

yang ketiga.. kecewa degan tunangku sendiri... ape yang mahu ku buat nie??? uarghhh....

nota :
dugaan utk menjadi lebih tabah dan kuat... insyaallah... =)

2 comments:

Amalina Ali said...

sabar ye syg. dugaan yang lebih akn mematangkan setiap perhubungan.

good luck dear. :)

faizal hamid said...

Haha.. kurangkn pembelian maknan tidak berfaedah cukup!.. jap2. Nk gelak..hahhaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...