Thursday, December 20

Family : Adikku Operate lagi

Salam

18/12/12
adikku masuk wad bedah kembali sebab tulang dekat leher dijangkiti kuman.
masuk wad 10.30 pagi-4.30 pagi (6 jam)
jenuh lah menunggu kt ruang menunggu, doktor ckp 2-3 jam je...
urmm apepon alhamdulillah dah selamat..

inilah adik cik fiena... die tido.. mengereng je boleh.. 
die ckp kt mak " mak sakit mak"
mak ckp "tahan dan kuat semangat baru cpt sehat"

sedihnya.. saya tak dapat bantu... 
(depan die kena cool je.. sebab die sorg yg ceria..)


nak makan nasi pun xleh nak telan... tapi kami semua paksa..
takut perut masuk angin.. kan operate kene pose..
dah sedar kene paksa makan..

ini salah satu jarum dekat pergelangan kaki.. (masuk air dalam badan)
total jarum ade dekat badan die ade 3.. lagi 2 dekat tangan kiri dan kanan

mak & adik : ini dari belakang, itu nampak plaster besor tue... hihihi.. 
operate kt belakang kepala.. smp leher,,
urmmm... dah lesut tempat die operate.. cik fiena seram tengokk oo..

sibuk cik fiena nie.. nak menyelit jugak.. ehehhee... 
masa nie.. memang dah tak larat sangat... letih...tapi still senyum je.. =)


2 comments:

cik mah said...

kesiannyer kat adik fiena..seriau pulak tgok..semoga cepat2 sihat....

Amalina Ali said...

Ya Allah. Takut lah pulak tengok. Semoga adik cik fiena cepat sembuh ya.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...