Tuesday, December 11

Apa yang ku buat?

Salam..

Hai, berita terkini kakak tunang saya wedding serentak dgn tunang saya.. wallah jimat kos dorang ye... so kad kawen pon dah ubah mengubah just tunggu comment je...


inilah kakak tunang saya.. umor 30 rasenya... comelkan... masa couple mcm tak caya je umor akak die dah 28.. ingtkan 25 mcm tue.. baby face kan..

tapi majlis nikah akak tunang mungkin 2 minggu awal dr majlis..orang tua2 ckp xelok adik beradik nikah hari yg sama...?? pasai ape yek?
(de org kate syirik percaya tp kebanyakan dah berlaku)

Takutnya...

*nampaknya cik fiena akan masuk keluarga yang kurus2 nie. saya je yg berbadan besar.. sedihhhnyaaaa... 

Dilema : mencari brg2 hantaran... uhuhuhu

nota : masih edit kad kawen dan penanda buku- tinggal sikit je nak siap =) 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...