Friday, November 23

Idea : Guestbook

Salam.

Hari2 search pasal weeding mata pun dah naik juling dah...berpinar2... cari konsep2 pelamin, baju nikah, deco bilik tidoq.. macam2 lah... ohoiiii..

sekarang buat guestbook.. dapat free template dar b2b... click sini

why buat cepat? sbb tgh ade idea kan... nanti tangguh2... baru lah kelam kabut.. so buat terus.. tapi cik fiena tambah n tukar pe yang cik fiena suke.. ehhehehee....

ikut kreativiti sendiri lah ye..


helaian depan ok.. lepas cover.. okeh x? ehehhee...

isi2 cik fiena pikiaq2 lagi nak buat macamna.. 
tak nak buat yg mcm b2b yg sediada.. nak ubah sikit...

pilihan pertama 
1 petak 1 orang yg bagi ucapan.. 
so kemas je.. xdelah conteng sane conteng sini..

pilihan kedua
tak semua nak buat ucapan so dorang leh tandatangan je..
so kira diabadikan juga lah kehadiran mereka.. =)

pilihan ketiga
kosongkan saja.. so conteng2 ikut kreativiti tetamu yg dtg??
urmmm

pilihan yang jadi :NO.2
lagi satu pilihan????
1 ATAU 3????
urmmmm
masih terpikir-pikir,,,


nota : cik fiena buat 5 helai ayat romantic words+pic ngn tunang dan dibahagikan sub2 nanti... agak2 mcmne yek? boleh imaginasikan x??



4 comments:

Norazim said...

aku suka pilihan pertama.. tp kalo ade camera fujifilm instax tu pn oke gak.. sambil tulis wish, sambil snap pic.. lpas tu lekat je tepi wishes tu.. :)

cik mah said...

CIK MAH PUN WAT MCM NI JUGA...TP DAH EDIT2 DAH JUGA...LEBIH KURANG YG PERTAMA...LE TGOK CN...https://www.facebook.com/photo.php?fbid=466729440037542&set=pb.202831426427346.-2207520000.1353662063&type=3&theater

AyongAtikah Zaid said...

vote for the first one! =)

A.N.A said...

pilih yg 1st..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...