Monday, November 26

Idea : Draft lagi guestbook

Salam,

bila idea dah mencurah2 ini lah jadinya... asyik tumpu yang nie saje..ehehhee.. sbb minggu lepas buat entry yg sama tapi kali nie design lain sikit.... entry minggu lepas


muka depan 

kt sini buat next.. yelah tak semua kita jumpa kan mse sibuk wedding.. 
jadi cik fiena tambah ikut citarasa sendiri... ucap terima kasih ke?

gambar kartun dah tukar lain..  so sini utk ucapan.. 
just buat kosong sbbnya saiz buku nie saiz A4 cik fiena buat.. =)

same mcm entry lepas... 
utk t/tangan yg mana mls nk tulis menulis nie kannn...

ini nak tulis ape yek??? penghargaan ke?
ke kerjasama????
nak tulis pakej mana kita ambik semua,,, so mcm info jugaklah...
ape pendapat korangggg????please

ini saya buat sendiri.... ok.. boleh x?

yang tinggi tue nak buat penanda buku.. 
buat penghargaan kpd sape yg tulis guestbook saya nie??
boleh??  
dan 1 lagi yg petak tue.. TQ tag utk doorgift... 
amacam okeh x???

credit picture kartun dari seorang blogger.. cik fiena search google.. jumpa2 terus ambik je....


u/p : tolong beri pendapat mana better entry yg lepas ke kali nie????? (^_^)



7 comments:

Siti Shuhadah said...

nice dah tu..:)

cik mah said...

comel2....boleh dah ni..

Norazim said...

makna nye bile guest attend wedding kau, just sign je la? takde wishes? ermm..

Fiena Shahairi said...

alhamdulillah... try n error je...

norazim : xdelah buat 2 jenis... satu ucapan.. yg tntgn yg last sekali,, yg mne tetamu mls nk tulis ucapan... ehehhee

AkuOrangBalok said...

Mari berwakaf dan jana income

http://wakafsedekah.com/index.php?id=2418










































































































AkuOrangBalok said...

Mari berwakaf dan jana income

http://wakafsedekah.com/index.php?id=2418










































































































AkuOrangBalok said...

Mari berwakaf dan jana income

http://wakafsedekah.com/index.php?id=2418










































































































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...