Wednesday, November 28

Idea : Draft Kad Kawen

Salam,

Sebelum dengan selepas edit... perasaan tak gambar first tue xde tgn... jadi cik fiena edit dalam adobe photoshop TRY n ERROR je.. hasil nya jadi mcm gambar kedua


Gambar yg menjadi rujukan cik fiena (sebelum)
Selepas edit.. amacam okeh x?
habis semua kena edit gambar dalam guestbook n TQ tag doorgift..

*
*
 Ini kad kawen lipat dua ye org paggil xtaw lah.. saiz pon try n error.. alhamdulillah jadi. saiz ikut kad kawen kawan2 ukur and edit dalam powerpoint..
sebelum nie buat kat adobe photoshop.. 

Pilihan Pertama 
Muka depan

Isi dalam memang cik fiena nak simple2 je

Lokasi Majlis

 Pilihan Kedua
Ini saiz same je.. tapi buat kad sekeping depan belakang.. 
pakej nk jimat je.. ehehhee
Terang dan jelas

muka depan

Lokasi Majlis

So, ape pendapat korang pilihan pertama 
ke kedua.. ???!
my housemate pilih no 2... saya pon suke.. simple-jelas-nyata.. eheheheh

Pilihan Ketiga
same je kad sekeping spt pilihan no 2
ke padat sgt?


Entry berkaitan : Sini

u/p : nak kartun wedding nie email fiena.. sbb fiena pon ambik just edit je... =)

2 comments:

orked violet said...

rajin nye wat sendiri.. Sya wed next year Dec, so kdg2 ade gk survey psL kad.tp survey saje2 La..xserious pon.huhu

BTW, Sya br foLLow kamu.free, visit/foLLow Sya jugak ek
sya-orked.blogspot.com

Amalina Ali said...

awak, suka la dengan kartun tu. hihi. suka jugak dengan design kad tu. boleh email kat nana tak berapa size dia. nana plan pun mcm nak buat sendiri. tapi, tu pun klu smpat. hihi/


email: lullabbyz@yahoo.com

thanks. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...