Wednesday, October 24

Preview : Bubble Talk

Salam,

Amacam sehat tak kengkawan... last minit buat bubble talk/props.. godek google cari mencari... dan pertolongan akak sepupu telah memberi cetusan idea nak buat bubble talk..ehehhee..

terpikir jugak.. tak over ke? tunang je pon... risau juga.. tapi bila memikirkan kawan2 cik fiena yg suruh buat.. dorg nak bergambar2 why not buatkan je.. sbb cik fiena xde gift sesiapa yg dtg majlis nnti.. so bagi dorg happy dan enjoy majlis nnti.. hopefully...


Buat lidi utk bubble talk/props
ambik reben just guling kt lidi je.. =)
(sorry gambar senget)


Bubble Talk
Just guna paper A4 yang berwarna fotostat je.. 
(dr komp. terus fotostat)


(sorry gambar senget)


Props 
Guna A4 putih sebab dah berwarna 
(guna printer HP laserjet)

Nota : nnti saya update tutorial/ hardcopy bubble talk/props untuk korang kalo rase2 nak buat okeh (^__^)

~klo utk wedding p0n ade.. tapi byk lg drpd cik fiena punya lah... kalo tunang simple2 je.. 

Email : fienashahairi@gmail.com





No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...