Wednesday, October 24

Pengunjung dtg tiba3..

salam,

ehehhee.. motip apekah tajuk entry tue?  sebenarnya arini cik fiena hari ini melihat analisis pengunjung2 blog cik fiena di akaun blog dan nuffnang. wahh... bukan menarik mengenai bape org pengunjung.. ini nak melihat ape yg pengunjung dtg mengenai apa? rupanya2 ramai search psl pelamin, tunang, ini mesti mencari idea2 mcm cik fiena jugak kan... ehehhee...

cik fiena pon search blog B2B utk mendpatkan idea2 utk merancang majlis akan dtg tapi utk tunang lah.. ehehhee... (bt setakat ini)

jom terjah ;


akaun blog (google)


akaun nuffnang

cik fiena suka sangat sebab ade yg sudi menjengah blog yg xseberapa ini.. dan update pon sikit2 je... alhamdulillah... so jgn lupa search2 lagi ye..




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...