Friday, October 12

Kursus : Hotel INSTUN


Me, Hajar and patung busyuk ajar.. ahahahaa.. =)
Salam,

10-11 Okt. 2012 kursus di instun.. tapi cik fiena and the geng pegi 9 okt petang... why pakai baju kurung? kami diarahkan masuk kerja pagi smp lunch.. so ade rase sedikit sakit hati disitu.. spttnya tak yah masuk kerja sbb ade kursus tapi nak bt mcm mane layan je lahhh... =)

Tgk Entry Berkaitan : DISINI

OTW nak pegi INSTUN... Anis tolong snap pic.
Penginapan : Hotel INSTUN
Kemudahan : MACAM-macam ADA
Paling penting disediakan sehelai sejadah dan penunjuk arah kiblat... 
macam hotel Uolls.. ehhh dah mmg htel kan bukan hostel..

Bilik penginapan saya dgn anis
Kelengkapan yang ade.. dalam almari tu ada peti ais, iron, filter dan mcm2..

Bilik air dia.. luas, cume sediakan sabun buku mandian sahaja,
sila abaikan gambar saya di cermin itu ye...
Tapi serius cakap sangat ngantuk masa kursus.. bukan ape kursus tue basic yang dah tahu sbb pengawai2 opis dah tunjuk ajar.. tapi mana tak ngantuk yg penceramah p0n asyik baca atas slide je.. baik bg softcopy je.. leh bace dlm bilik... uhuhu.. next kursus 30-31 oktober nie.... uarghhh...

Entry berkaitan : Conteng2 dalam kursus


Kawan baru kami Akak Sha (tudung PINK) keje di kementerian pertanian.. comel kan!?
gila2 mcm kitorang jugak kesian die dapat kawan baru mcm nie.. ehehheehe

Nota : lupa nak cakap penginapan ini ade air-cond, kipas dan yang penting ASTRO.. ^_^


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...