Wednesday, October 31

Draft Kad Kahwin

Salam,

Over kannn.. baru tunang nk buat macam2... lagi gediks sebab nak buat kad kawen... memang dulu2 dah berangan nak buat kad kawen sendiri... just simple pon dah okeh... ehehehhehe...

dulu dah buat sekali... complete siap cume perlu masukkan pihak lelaki dan tarikh je? yelah tgk kawan2 kawin buat kad sendiri... pastu excited lah terus buat sedangkan mase tue single mingle lagi... tapi yang sedih nye.. dah hilang sbb terformat pendrive... geram...! penat taw...

Nak buat macamne kan.. mungkin ade lebih baik... sebab tadi jumpa software negara org omputih buat invite orang.. so godek2... wahhhh! saya suka sangat.. terus buat nak buat kad kawen.... jom tgk2...



Suka sangat yang nie... ehehhee... simple je...


more loves... sweet



yang nie p0n suka.... ehehhee

semua nampak simple dan nice je...yang nie semua dapat free dr software omputih je.. just pandai2 lah kita nk buat macam mana... cik fiena ambik yang tak tulis ape2 (kosong)... pastu edit dekat photoshop... ehehehhee...

so... siapkan awal2 leh pikiaq benda lain.... cume peta nk buat dlm Autocadd.. ade yg lg simple tak nak buat gune software ape?? boleh bagi cadangan?

nota : tengah edit kad kawen kt photoshop.... nanti dah ade tarikh baru nak tunjuk... uhuhuhu

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...