Friday, July 20

Ehh si mata sepet!


Salam 1 Malaysia.. =)

Si mata sepet a.k.a student practical dekat opis cik fiena! tgk die teringat kwn opis dulu2.. cik fiqa! muka dorg kecik2.. nk muka mcm tue boleh x?! (buat muka c0mel.. ehehehe)

Si mata sepet yang gile2 menjadikan cik fiena p0n gile++++ ahahhaa! dah lama xmcm nie... sebenarnya susah nk cari otak yg gile2 nie... dah jumpa terus nk jadi geng! um0q dah tua cik fiena oiii! ehehhee.... 


Inilah kami berdua.. muda lagi die aihh.. baru um0q 21 tahun! nama die ecah @ datin sri iris... ehehehe.. 
jom terjah blog die!


u/p : bukan si mata sepet nie sahaja membuat otak cik fiena gile! ramai lagi... to be c0ntinue mereka yg membuat saya menjadi gile tanpa dikawal! ehehehe!

Ini Kad Ramadhan! bukan Kad Raye...


Sila Baca di Entry Berkaitan;

Ramadhan dah tibe!


Salam 1 Malaysia,

Hoohoo esok dah ramadhan akak2, pok cik2 semua! ehehehe..

Dengan ini secara rasminya saya mengucapkan selamat menjalani ibadah puasa kepada semua rakyat blogger dan rakyat2 semua.. eheehehhe..



Entry berkaitan : Kelebihan Terawih

Thursday, July 19

Ada Ape? Al-Quran Digital (MY QALAM)!


Salam 1 Malaysia,

Sudah lama x tengok blog saya nie.. sangat sibuk dengan kerja baru nie..
  • Kena belajor s0ftware baru
  • Kerenah kawan-kawan baru
  • Karenah untuk mencapai sasaran yg ditetapkan


Dah kate keje kan… smbil dok keje nie.. terselit juga saya menjadi wakil My Qalam untuk MENJUAL AL_QURAN  DIGITAL (MY QALAM) selanjutnya DISINI.
(Yang mana ade FB like ler page saya)


Bagaimana boleh jadi wakil??!

Saya cerita dekat mama mengenai Al-Quran digital! Terus mama berminat! Kemudian saya mencari2 saya jumpa al-Quran digital dr my qalam.. then bile dah sahih dan kodek2 mengenai al-Quran ini.. terus bt keputusan belikan untuk mama.. dan akhirnya saya terus menjadi wakil al-Quran digital ini! – Alhamdulillah saya dan mama berpuas hati dengan al-Quran ini.

Ape yang menarik??!!
  • Nak memantapkan lagi bacaan.. dah besor pnjg nie.. walaupon dah khatam byk kali, ade lagi tak betol tajwid, bacaan lg..
  • Lagipun al-quran nie keluaran dari Malaysia dan mendapat kelulusan dr 35 panel jakim! Jadi xdelah was2 kan.. eehehehehe!


Macam2 lagi selanjutnya DISINI.. boleh le kome lihat.. =)

u/p : Jika berminat email/ pm di FB pages/ pm di FB rasmi fiena yeah! dah dekat ramadhan boleh lagi memantapkan lagi bacaan! bukan untuk kita saje untuk semua pengguna peringkat umuq..! beli 1 al-quran 1 family! alhamdulillah... (^___________^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...