Wednesday, March 28

Berserah dan Bertawakal

Assalammualaikum dan Salam sejahtera..

Berkaitan dgn entry sebelum nie.. Click disini

Saya pegi interview pada 27hb Mac 2012
di SUK perak..

My Bf temankan saya pergi interview, 
pada pukul 2 pm..
No.5 giliran saya..
berkenalan dengan rakan2 interview yang lain.. maj0riti semua dak2 POLIMAs..
rase nak tergelak p0n ade.. menimba ilmu di tempat yang sama..
"seni0r, upper seni0r, juni0r... "
*
Ada 3 panel, salah s0rang pengarah JPBD Perak..
Datuk Dr. Dolbani..
(lembut je orangnya, msti senang bekerja dengannya..kan?)
*
Soalan ditanya??
*
a) betolkan nama anda.. Nurul....bla..bla?
b)betol ke p0inter anda sekian..sekian..?
c)bapa n mak kerja ape?
d)keje dimana?
e)tugas di tempat keje ape?
f)taw x perkataan"open source" 
g)aktif berp'satuan x?
h)beri 1 sebab kenapa di0rang nk ambik saya?
i)beri isu semasa?
j)pandai gunakan aut0cadd?
*
rasenya itu je k0t s0alan ditanya..
*
Antara banyak2 saya prepare hampir 15 paper nak bace..
urmm 1 p0n xmasuk...xtanya..
nama menteri ke?, ape GIS ke?
bendera ke? perancang bandar ke?
xde langsung berbanding saya interview yang first dulu2... PM C17..
urmmm..

Saya dah mencuba yang terbaik... ape2 p0n berserah dan tawakal..
tak terlalu mengharap..

D0akan saya ye..!

Gambar pi interview...


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...