Tuesday, November 29

Kebosanan seorang Pembantu Driver


Hai Uolls,

Cuti yang lepas cik fiena menjadi pembantu driver yang popular di kalangan member baik cik fiena.. Bukannya ape.. Nk suroh cik fiena jadi driver alamat nya tak sampai tempat yg dituju... "baru dapat lesen"- biasalahh... Ehehhee.. Belum yakin sangat..

Perjalanan menjemput member baik Cik Fiena ;

Jadi dalam perjalanan di lebuhraya PLUS dari Kota Damansara-Damansara sangatlah jem! Lagi2 kalo hujan... Urmmm meranalah kaki2 anda bawak keta.. Ahakss...-macam tak biasa je driver2 keta nieh..

Cik fiena nie dah boring tahap maksima nieh.. Dgr radio pun macam nk nanah je telinga dgr.. Waktu jem le lagu semua macam hampeh je keluar... Uhuhuhuhu..! Oleh itu cik fiena membuat operasi ops sikap kepada pemandu kereta2 yang memasuki laluan motorsikal... Jenuh lah menulis no plat yg mana sempat... Uhuhuhu!

Antaranya;

Masa : 6.30 petang - 6.35 petang

WTM 30_ _

MBT 500_

WKV 9_ _ 9

WUK 1_6

AET _7_8

SAA 3_ _ Y

MY _ _0

BHY _00_

ALY 96_ _

WVN 9_ _

(ini antara yang terpilih... Sebenarnya banyak lagi tulis.. Letak 10 je...)

"Kome nie mentang2lah bawak kereta besor... Berlagak ye ikut laluan motorsikal.. Tak kesian kt pemandu motorsikal! (aicehhh..ehehheh) cbe kome dalam keadaan depa ape kome rase..! Cik fiena sangat memahami sebb cik fiena nie si minah rempit... (rempit ke?) Kesian deme nk lalu kt situ..nnti kalo terx'cident mcm mana..? Cubelah bertimbang rase ikut je laluan yang ditetapkan.. Semua orang nk cepat..... Plus dah bg 3 line jalan untuk kereta.. Kome tambah 1 line motorsikat jadi kepada 4.. Habis line motor untuk motorsikal kome nak letak kat mane?! Agak2lah sikit...!"

(agak beremosi disini...! Sorry2..! Ehehehe....maaf ye kengkawan.. T'emo'..!)

"renung-renungkan" =)

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...