Tuesday, September 6

Luahan Hati "BERCELOTEH"


By post ;

Dulu kalo0 raye je... Berlumba2 post surat kat kawan2.. Simpanlah duit belanja sekolah nak beli kad rayee ngn setem... Eheheh.. Kadang2 (kadang2 ke? Selalu je..!) mintaak dekat arwah abah duit.. Tak cukup duit nak beli setem.. Tak cukup duit beli kad raye.. Curi akak punya kad rayeee... (senyap2 taw!)

Yang penting simpan kad rayee orang bagi tahun sebelum2nya...(yang cantik2 je..) tampal kertas warna warni kat tempat yang di tulis... Sennaang recycle kad raye je... Daripada recycle bin.. Ahaksss...!

Sekarang semua xdee dah... Dulu banyak dapat kadd rayee.. Sekarang satu pun xde... Rindu kad raye dari kawan2..

By telepon ;

Rindu berceloteh... Tapi depa dok bz tak nak angkat call.. Masing2 dah bekerjaya..dah berfamily.. Tak boleh layan sangaaat kite yang dok call... Kalo0 dulu belajor2.. Rajin dok call2.. Call balik... Gayut lama2...(habis topup.. terkilan je.. sebab tak habis cakap lagi...uhuhuuhu) Sekarang xdak.. Dok harap kite je call... Xpelah nak wat mcmne,,, depa dok bz ye dak...




By facebook ;

Ramai kawan kt list 2... Tapi nak yang betul2 enjoy bercoleteh tarak... Sekarang depa dah gune twitter,,, kita xde... Malas nak bukak banyak2 akaun... Tak terjaga nanti.. Sekarang facebook 2 macam dah bersawang banyak lebah2 labah2 disana sini...

Sebelum nie.. Seronok dok TAG2 member... Pastu coleteh panjang.. Sekarang.. Macam di air lalu je... Tak de komen2 dah...

Luahan hati cik fiena ;

Depa dok bz nk buat lagu mana... Tak kan kita nak paksa depa dok layan kita betol dak... Cumeee kita rindu nak bercoleteh ngn depa... Nak jumpa xdapat... Sorang dok sana... Sorang dok lagi sana... Lagi sana... Mana-mana... Urmmm...

Sekaranng kite coleteh sorang2 je kat blog kite nieh sampai letih... Ehehehhe...

Apa2 pon semoga korang happy dengan life korang... Cume nak cakap rindu dan sayang korang ketat2 taw...

Malas nak mention2 nama... Klo korang terasa sayang kite di hati korang... 

 Kite nak cakap kite pun sayang kamo jugak...!



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...