Saturday, June 4

Tak ade rezekiku..

Haii korang sedih aku arini... (T_T)

Dahlah duduk umah sowg2.. mcm dalam penjara je, xde kawan nak sembang, gelap je umah aku tue..(malas nak bukak tingkap..), pastu asyik tengok tv je... dahlah xde astro... pelah nak jadi ngn aku,,,

Nak dijadikan cerita, cuti 2 hari nieh aku ingat nak keje Mcd, yelah cari duit poket lebih.. lagi2 cuti agong nie..triple kot..
Malam tadi aku soh kawan aku tengok jadual pada hari sabtu, pukul brapa aku keje?
Tengok2 nama aku xda.. wahh sakit hatiku..

Fiena : (Aku mesej akak manager ( tukang bt jadual )), kenapa nama saya xde? kan saya dah mesej ari khamis aritu?
Akak Manager : Akak kt kampung... xpe2 msuk je kol 10 pagi ( hari nie ), klo manager lain tnya ckp je akak soh masuk..
Fiena : okeh akak.. fuhh lega!

Jam : 7am
aku dapat mesej dari akak manager mengatakan aku xleh masuk keje mggu nie disebbkan akak store manager yang berkuasa tue shift pagi harini, xmahu tmbah crew! (katenye dah cukup crew) sedih aku... klo taw baik aku balik kampung malam tadi... huishh!

"Kesian, akak manager kene marah ngn akak store manager tue.. disebabkan aku"
So, dah xde rezeki aku minggu nie.. =(

p/s : aku buat keje part-time kat mcd setiap hari minggu..

2 comments:

syaimz said...

bersabor je lah (:

Fiena Shahairi said...

alhamdulillah fiena masih bersabar.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...