Friday, June 3

Rindu Butter Nut...

Haii korang..

Pagi tadi lambat masuk opis disebabkan Kunci Opis tertinggal dalam Opis.. So terpaksa tunggu kawan saya yang selalu lambat sikit dari saya... "soh datang cepat sikit" (sayang KamOoo..!sebab terpaksa awal sikit arini..hehehehe)

Sementara menunggu beliau,, saya bersama abg opis, dengan bodyguard kami (2 orang budak practical..heheheh) pergi pekena Roti Canai bersama Teh Tarik  Air Suam je... sebab dah lama tak minum air suam.. rase kesian pulak dekat air suam 2.. xde sape nak order... jadi bior je aku order..hurmmmm SEDAP!! korang raselah... =)

Bile kawan aku dah sampai, kami segerombolan menuju ke opis... Tiba2 aku terjumpa Butter Nut.. Alamak rindu pulak... dah lama tak jumpa die... 

Nak ke tak nak?? die senyum siap melambai2 aku... 
Dengan senyuman yang meleret.. aku datang ke situ...
Mmuahh sana mmmuahh sini sikit...
Terasa sedap je pengang die...

Apalagi terus le beli...
Uncle macamna kira nie?
10sen for 2units
Hurmmm nak 1 hengget lah uncle...


Wahh rindu nak rase Cokelat "Butter Nut"... sekali makan berkali-kali nak makan... huishhh.. Yummy!

6 comments:

jue liana said...

xleh makan selalu nnti cepat naik badan hihi

Fiena Shahairi said...

aleh jue nieh... mana de selalu... dah lama xmkn coklat nie..
~dulu2 waktu sekolah rajin lah makan... hehehe

angahIera said...

dah lama xmakan coklat tue...nak sikit blh..hehehe

Nurfaizah M Nor said...

butter nut ni kegemaran masa 1st preggy dulu.... sehari sehengget... kalo sebulan? 9 bulan? lepas bersalin dah x ingin pun....hahhahaa

Fiena Shahairi said...

angahiera : meh dtg cnie... fiena belanja 1 coklat.. hehehhe.. =)

Fiena Shahairi said...

akak Nur : biaselah prennt,, macam2 teringin.. hehehhe.. (banyak berbelanjalah makan coklat..nie)=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...