Wednesday, June 15

Kelakar tetapi ada pengajaran!


Hai Korang...

Harinie tak de mood buat koje... rase nak marah-marah je... Aiyooo! Pelan Rumah tak siap lagi nieh... haishh malas tollah... urmm...

Dok layan FB (curi tulang lagi..hehhehe) kawan sepejabat aku bagi Video yang memang kelakar tetapi terselit pengajaran... memang mantop! jom layan!


Inilah video die.. korang leh survey kat tenet kita.. Aku suka cara die cakap... dengan loghat Kedahnya dan semua video genre Malaysia.. (Setahu aku die nieh belajar dekat luaq negara..)

Note : Cara penyampaiannya memang lawak tapi ade maksud di sebaliknya... memang happeninglah sampai aku ade mood balik nak buat koje.. hehhehe... (^_^)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...