Thursday, June 9

Aaron Aziz kat The Curve!!??

Pelakon yang sekarang terkenal dalam drama Nora Elena akan berada dekat The Curve pada pukul 6pm.. wahh dekat je dengan opis aku nieh... tapi malas le.. jalan jem kowt.. klo merempit ke sana leh lah.. nie naik kete mana sempat.. hbis keje pon pukul 5.30pm.. hurmm! 

Jom Terjah FB Aaron Aziz

Tue dia Aaron memanggil-manggil kite semua jumpa die kat sane.. 
Bleh x klo aku soh die datang opis aku pulak!!??
hehehehe..


Beribu-ribu comment status Aaron Aziz nieh.. korang leh search kat FB
aku paling suka comment diorang

Ada yang diantaranya :
  • Sanggup belah dua badan nak jumpa aaron aziz, satu lagi nak tonton Nora Elena.
  • Ade yang suka character aaron aziz dalam drama Nora Elena
  • Ade juga cakap xpe2 sggup miss cter Nora Elena! leh tngok kt Tonton... (i like!!)

"Demam Drama Nora Elena"



2 comments:

Halimatun Sa'adiah said...

really???
nk jmpe si kachak itu!!

Fiena Shahairi said...

matun : aleh kerja kat sne bleh lah... hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...