Wednesday, May 25

Terima Kasih Ya Allah s.w.t..

Yup aku berterima kasih kepada yang masa Esa kerana menyelamatkan aku..
Malam tadi aku jatuh motor... tergolek2 atas jalan raya malam tadi... huhuhu..

Perjalanan ku yg jauh...

Kota Damansara - Klang - Damansara

Penunggang : KawanKu "B"
Pembonceng : Aku "Achik"
Masa Kejadian : 10.02 PM
Tempat Kejadian : Berdekatan Tol Sprint - Kg Kayu Ara


Program : Antor Kad Kahwin si kawan B kat Member Sek die & Buat Cermin Mata Aku ngn Die (buy1 free 1.. Hehhe)

Gara-gara lopak jalan yang dalam penuh ayaq hujan membuat aku terbang mcm superman jatuh tergolek2 mcm Heroin Hindustan..
Haiyaaa... yang peliknya aku xtaw mcmna leh jatuh..

  1. mungkin aku dok sedap layannn Sundae Strawbery free
  2. xpengang baju kawan aku tuh
  3. ke aku happy sgt kwn aku belanje crmin mata free
  4. yang penting aku nampak kawan aku nk elak langgar lopak tueh!!
  5. macam leh jatuh!! itu yg menjadi tanda tnya!!!
Kawan aku tu terselamat lah... ayat die "baru nak jerit nama 'Achik supaya pengang 'B sbb motor dah goyang2... baru nak pandang belakang... tengok achik dah kat bawah!"

haiyyaa... habis baju kurung aku tue,,, (p.we aku beli tue) Koyak kat pinggul aku tue... xleh nak baiki dah... 
kain selamat lah.. bju je.. =( hurmm

Lepas jatuh tue... aku dok tepi jalan sekejap... yelah trauma sekejap..
yelah waktu jatuh tue aku cpt2 bangun sbb nampak Teksi ke arah aku..
nyaris teksi tue Slow,, klo x.. redha je tentuan Ilahi..
rupa-rupa nya tayar teksi tue pancit lepas langgar lopak yang membuat kan aku jatuh...tue..

*
*
Hurmmm calar2 sikit je badan aku nieh... tapak tangan belah kanan calar2 sikit (sedih oo... cmne nak makan ngn bt keje!!?? ckp2!!?).. kaki p0n calar skit.. hurmm..
*
*
yang penting lepas tue aku Hitung tayar kereta yang pancit waktu aku berehat kat tepi jalan...
banyak jugak lah 3-6 biji kereta..
*
*
nak buat aduan pasal lopak tue supaya xde org tergolek2 lagi mcm aku..
tapi...
xtahu kat mane...
*
*
Terima Kasih Ya Allah s.w.t kerana memberi aku peluang lagi untuk hidup diatas dunia ciptaanMu ini..!! amin~~



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...