Thursday, May 26

Siem Reap, Kemboja

Tarikh : 30/7 - 2/8/10 (tahun lepas larh)
Penginapan : Royal Bay Inn Angkor Resort
Ahli bercuti : 6 orang je
Pakej : xtaw sbb semua bos yang tanggung.. (malas lah nak kodek2 penyata bercuti tue)
Tempat melawati : Tempat bersejarah, Muzium, Tasik Tonle Sap dan banyak lagi lah...
Kesimpulan : Best sangat pegi sana.. tapi aku bersyukur duduk di Malaysia...!! banyak kekurangan kehidupan disana... so berbanggalah duduk di Malaysia!!!

Okeh now, aku kongsi beberapa gambor je lah.. nak cerita dah xingat dah... hehehhe..

Royal Bay Inn Angkor Resort
Angkok Night Market (shopping!)
Dalam Angkor Night Market
Tasik Tonle Sap
Kawasan Kampung Cham ( sape yg selalu ambik info semasa
ini lah Perkampungan Islam yang miskin.)
Angkor Wat
Tengok akar pokok tue tumboh atas batu bata
 "ciptaan Allah s.w.t"
Dari kiri : En.Syed, Aku (Fiena), Piqa, Abg Yen (Baju Kuning),
En Suhaimi (My Big Bos), Abg Wan
Bersantai kat "The Blue Pumpkin"
Best sangat..
Ini hanya 3/10 gambar je aku letak sebenarnya banyak lagi tempat kitaowg lawat...  (^_^)

P/s : sorry gambar xberapa nak cantik malas nak edit2..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...