Friday, May 27

Fraser Hill

Tarikh : 19 - 20hb Februari 2011 (2hari 1malam)
Penginapan : (xhengatle..sbb xprnah ambik tahu..hehehe)
Ahli Bercuti : 2 buah family + gurl bujang + boy bujang (malas nak kire lah)
Pakej : Xtahu.. bos tanggung...ngeh2..
Tempat melawati : menara jam fraser hill (semestinya!), berkuda, memanah, air terjun, dll

Sepanjang bercuti "family day" opis nieh aktiviti kitaorang buat adalah bebas.. so tak terikat ngn jadual so mmg enjoy..! korang tengok gambor je lah... (sape nak tengok.. tengok okeh!)

Inilah rupe Villa yang kami menginap... hehehe
Bermain Bola Tampaq... (lepaskan gian lama xmain..heheheh)
Bersama : Abg yen (1 group ngn aku)
Paan (1 group ngn kawan bos)
Inilah Aku... (xcomel p0n...)
Ayoh bergambar... (ank2 dara yang xmandi..hahaha..)
~sejuk..
Gelanggang Berkuda
(posing sakan noh!)
Berlagak tak aku.. Peace!!
menunggang kuda.. jgn jeles! hahaha
Jangan pandang sebelah mata..
aku pon reti gak memanah..
hehehe... :p
Air Terjun.. cantik pemandangan kat sini..
Inilah Keluarga Besar yang bercuti di sini
p/s : Mmg release tension lah bercuti kat sni.. tapi ingat kene semak jadual pintu masuk ke Fraser Hill nnti jadi mcm kitorg tersgkut selama sejam sebelum nak naik Fraser Hill... (^_^)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...